همانطور که مطلعید برای راه اندازی وب سایت وردپرسی نیازمند یک هاست و دامنه هستید ، اما میتوان وردپرس را روی لوکال هاست و یا همان کامپیوتر شخصی خود راه اندازی کرد که در ویندوز این کار با استفاده از 2 نرم افزار XAMPP و WAMP صورت میگیرد.
نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی به شما کمک میکند که با وردپرس ، افزونه ها و قالب های آن بتوانید کار بکنید و توسعه وردپرس را یاد بگیرید.
ما در این مقاله به شما یاد میدهیم که چگونه با استفاده از نرم افزار XAMPP یک وردپرس را روی لوکال هاست نصب کنید ، پس با ما همراه باشید …
چرا یک سایت محلی وردپرس ایجاد کنیم ؟
ایجاد سایت های محلی در وردپرس یک روش معمول بین توسعه دهندگان و دارندگان سایت است که به شما کمک می کند وردپرس را بدون نیاز به هاست و دامنه و اینترنت بر روی فضای کامپیوتر شخصی خود نصب و تست کنید.
وب سایت هایی که روی لوکال هاست اجرا می شوند فقط در کامپیوتر شما قابل مشاهده هستند ، اگر از قبل یک وب سایت وردپرسی هم دارید میتوانید یک نسخه محلی از وب سایت خود را در کامپیوتر ایجاد کنید و به رفع خطاها و یا بروزرسانی های لازم بپردازید.
Xampp چیست ؟
زمپ یک بسته نرم افزاری است که شامل تمام مواردی است که شما برای تبدیل کامپیوتر خود به یک سرور محلی نیاز دارید اعم از نسخه PHP ، MYSQL و وب سرور APACHE که PHP زبان برنامه نویسی وردپرس ، MYSQL نرم افزار پایگاه داده وردپرس هستند ، که نصب جداگانه ی هرکدام از این موارد برای افراد مبتدی کاری زمان بر و دشوار است ، اینجاست که نرم افزار XAMPP وارد عمل میشود و شما میتوانید فقط با نصب همین یک نرم افزار بتوانید سیستم خود را به یک هاست محلی تبدیل کنید.
نحوه نصب نرم افزار XAMPP
ابتدا نرم افزار رایگان XAMPP را از وب سایت رسمی مطابق سیستم عامل خود دانلود نمایید.
پس از دانلود بر روی فایل setup برنامه کلیک نمایید تا کار نصب برنامه شروع شود.
مثل نصب دیگر نرم افزارها با زدن دکمه next به مرحله بعدی بروید ، محل نصب نرم افزار را مشخص نمایید و تنظیمات پیشفرض را انتخاب کنید و در آخر گزینه start the control panel now را بزنید تا برنامه برای شما راه اندازی شود.
با مشاهده پنجره زیر بر روی Start دو گزینه Apache و MySQL کلیک نمایید تا هم سرور و هم پایگاه داده برای شما اجرا شود.
ممکن است با اعلان فایروال ویندوز مواجه شوید که طبیعتا برای اجرای برنامه باید اجازه دسترسی به آن را بدهید.
حال سرور شما آماده نصب وردپرس می باشد.
راه اندازی وردپرس روی XAMPP
به وبسایت وردپرس رفته و اخرین نسخه این اسکریپت را دانلود نمایید.
پس از دانلود فایل zip یک پوشه با نام wordpress خواهید داشت که آنرا به محل نصب نرم افزار XAMPP باید منقل نمایید :
محل نصب نرم افزار xampp در ویندوز میتواند یکی از 2 مسیر زیر باشد :
C:/Xampp/htdocs
C:/Program Files/XAMPP/htdocs
که پوشه wordpress را میبایست به این محل منتقل نمایید و پیشنهاد میکنیم نام پوشه را به نام مورد نظر خود تغییر دهید.
حال با وارد کردن آدرس زیر در مرورگر خود میتوانید به پوشه وردپرس خود دسترسی داشته باشید :
http: // localhost / website1 /
برای مثال ما اسم پوشه wordpress را به website1 تغییر داده ایم.
با این کار به مراحل نصب وردپرس میروید و میتوانید نصب وردپرس را به راحت ترین راه ممکن انجام دهید.
هنگام نصب وردپرس در یک مرحله از شما اطلاعات دیتابیس را میخواهد ، پس برای طراحی سایت خود باید یک دیتابیس بسازید ، برای اینکار باید وارد phpmyadmin نرم افزار xampp خود شوید که میتوانید از آدرس https: // localhost / phpmyadmin / به آن دسترسی داشته باشید.
پس از وارد شدن به محیط phpmyadmin روی گزینه Databases کلیک کنید و اسمی برای دیتابیس خود انتخاب نموده و در نهایت دکمه Create را بزنید.
اکنون یک پایگاه داده ایجاد کرده اید و میتوانید از آن برای سایت وردپرسی خود استفاده نمایید.
در صفحه تنظیمات مربوط به دیتابیس وردپرس در قسمت Database Name نام همان دیتابیس انتخابی در مرحله قبل را وارد نمایید.
در قسمت Username کلمه root و Password را خالی رها کنید (این مقادیر در هاست واقعی متفاوت است) پس از انجام این مراحل بر روی دکمه submit کلیک نمایید..
وردپرس این تنظیمات را در فایلی به نام wp-config.php ذخیره مینمایید که یکی از حساس ترین فایلهای وردپرس می باشد.
در مرحله بعدی وردپرس از شما میخواد که اطلاعاتی در مورد وب سایت خود وارد نمایید برای مثال عنوان سایت ، نام کاربری و رمز ورود و ایمیل که میتوانید مقادیر را تکمیل نموده و روی دکمه install wordpress کلیک کنید.
اکنون نصب وردپرس صورت میگیرد و از شما میخواد که پس از اتمام کار وارد پیشخوان وردپرس شوید که میتوانید از آدرس /localhost/website1/wp-admin برای اینکار اقدام نمایید.
مواردی که باید پس از ایجاد یک سایت محلی وردپرس امتحان کنید
اکنون که وردپرس را بر روی لوکال هاست با استفاده از زمپ نصب کرده اید میتوانید تمام عملیات اعم از نصب قالب ، نصب افزونه و … را روی سایت خود انجام دهید و پس از اتمام کار خود سایت را بر روی هاست واقعی منتقل نمایید.
بدون نظر